A ZenDoin Japán Tartásjavító és Gerincterápás Jóga Filozófiája életről és halálról.

Mi történik a halál után?

A HALÁL UTÁNI ÉLET ÉS A ZENDO-IN

Az ember sohasem túl öreg ahhoz, hogy elkezdje a ZenDoin Japán Tartásjavító és Gerincterápás Jóga gyakorlását. Az érett felnőttkor az élet igen veszélyeztetett szakasza, hiszen ekkor halmozódik fel testünkben és lelkünkben a legtöbb méreganyag. A betegségek elkerülése életünknek ebben az időszakában különösen sok erőt követel.

A mértéktelen és stresszekkel teli életmód következtében lerakódott mérgező „salakoktól” kell szervezetünket és lelkünket megszabadítani illetve tisztán tartani. Lélek nélküli, szenilis, panasszal és fájdalommal teli öregkor elé nézünk, ha nem tisztítjuk meg testünket és lelkünket idejében ezektől a szeny-nyezésektől.

Fokozatosan át kell térnünk a materiális táplálékok fogyasztásáról a mind több lelki táplálék befogadására. Ez az átállás könnyíti meg az átmenetet a földöntúli létbe, ahol materiális táplálékra már nincsen szükség, sőt csak akadályozná a harmonikus halál utáni életet. Az ember könnyen megértheti, hogy szilárd tápanyagok nem felelnek meg az életből a halál felé tartó lélek igényeinek.

Az igazi tápláléka a léleknek, az a lehető legmagasabb szintű vibrációból és a tiszta kozmikus energia. Ebben a vonatkozásban, éppen az energiaáramlás szabályozásában nyújtott képességei miatt, a ZenDoin Japán Tartásjavító és Gerincterápás Jóga szolgálja leghatékonyabban a felnőttkorból a halhatatlanságba való átmenet zavartalanságát, olyan filozófiai és meditációs táplálékkal, melyekkel méltán elérhető az élet végső célja.

EGY INKÁBB SZELLEMI GYAKORLAT:

KEVESEBB TÁPLÁLÉKRA VAN SZÜKSÉG!

Ha elfogadjuk, hogy a tudatunk ural és irányít bennünket, akkor azt is biztosítania kell, hogy életünk folytatódjék akkor is, ha étvágyunkat az élet fenntartásához szükséges minimumra csökkentjük. A legkifinomultabb energia receptoraink azok, amelyek — tudatosan vagy tudattalanul — ösztöneinket táplálják.

Ezek a receptorok ott bukkannak a legtöbb energiára, ahol a ZenDoin Japán Tartásjavító és Gerincterápás Jóga gyakorlatokkal elősegítettük keletkezését. Az ilyen helyeken jobban működnek a fizikai és szellemi funkciók, életfontosságú felelősségünk is érzékenyebben szolgál bennünket. A ZenDoin Japán Tartásjavító és Gerincterápás Jóga biztosít arról, hogy szellemi élményeink számunkra — halandók számára is elérhetővé váljanak.

ELKÉPZELT INFORMÁCIÓ VAGY VÍZIÓ?

A meridiánok és nyomási pontok emberi testben játszott szerepe már évezredek óta ismert a hagyományos (keleti) orvostudomány számára. Ezen hálózaton keresztül mind meghatározott, mind pedig végtelen vibráció jut testünkbe. A meghatározott vibrációkat szinte mindenki érzékeli: színek, szagok, tapintható benyomások a földből, levegőből, vízből, ételekből.

A végtelenből érkező vibrációk azonban nem mindenki által foghatók. A jeleket, melyeket nem egyformán érzékelünk (még a meghatározottakat sem), nem az hétköznapi emberi receptorok számára küldik, “odafentről”. Tudatosan kerül a kozmoszsugárzás útjába, hogy segítse életünket. Vagy néha az egyén tudata fordul az “idegen” ismeretlen hullámhossz felé. Szellemi fejlődésünk a hozzánk érkező meghatározott és a végtelen energia vibrálások megfelelő keveredésétől függ. Gyakran előfordul, hogy csupán a véges energiaáramlatok érnek hozzánk, csak az anyagi valók és megfogható élvezetek érdekelnek bennünket.

A túl sok végtelen vibráció azonban — különösen, ha a „véges tudat” hiánya kíséri, és szemünk gyakran felfelé tekint, lábunkkal nem állunk szilárdan a talajon — gyakran korai fizikai halálhoz vezet, mielőtt még földi feladatainkat elvégeztük volna. A ZenDoin Japán Tartásjavító és Gerincterápás Jóga nemcsak megteremti a harmóniát testünk és lelkünk, valamint a nagy kozmosz sugárzás között, de ki is javítja a receptorokat és továbbítókat a megfelelő egyensúly visszaállításához. Ez a ZenDoin Japán Tartásjavító és Gerincterápás Jóga egyik legfontosabb feladata.