SZAKRÁLIS OLDÁS ZENDOIN GERINCTERÁPIÁS ÉS TARTÁSJAVÍTÓ JÓGA TÁBOR KORFUN (IPSOS)

2017.augusztus 26- szeptember 02

Ha fáj a hátad, kezed, lábad, nyakad, derekad, térded, vállad, szíved, lelked, szellemed, akkor itt az ideje rendbe hoznod magad!

● Régóta vacakolsz apró sérülésekkel, testi, vagy nem múló lelki fájdalommal? Régi sérelmek jegyeivel élsz a testeden, amiből úgy érzed, hogy nem tudsz kijönni, és már bele törődtél, hogy hátra lévő életedben együtt kell létezned ezzel?

● Akkor itt az ideje váltanod. Először életmódot, aztán gondolkodás módot, majd szellemiséget. Ez persze nehéz, hiszen nap mint nap ugyan azt csinálod, ugyan oda jársz haza, ugyan azok az emlékek, színek, formák, illatok, emberek vesznek körül, melyek ugyan azon gondolatokat érzéseket szülik meg benned, ami miatt tested-lelked regenerációs képessége nem tud kiteljesedni.

● Mert nem mered elhinni magadról, hogy egy csoda vagy. De ez igazából nem probléma, mert van lehetőséged megtanulni, megtapasztalni létezésednek ezt a minőségét is. Csak el kell döntened, hogy akarod.

ZenDoin Gerincterápiás és Tartásjavító Jóga Tábor korfun

Akarod?
Akkor megOLDÁST kell találnod, gyógyírt a sebekre, zúzódásokra, amiket mindegy, hogy rokonok, szerelmek, barátok, vagy bárki okozott neked. Mert örökké nem élhetsz ezek árnyékában. Meg kell gyógyítanod magad és újjá kell születned. Persze csak ha akarod.

Mi a megoldás?
● A változás. Változtatni mindazon amit magadról gondolsz, aminek magadat látod, amit gondolsz az eddigi életedről, ahogy most látod a sérüléseidet, legyenek azok tested, szellemed, vagy lelked emlékei.

● Erre többféle módszer is létezik, némelyik hatékony, némelyik működik, de mély dolgoknál, vagy régi emlékeknél érdemes meg utazni a szituációt, és a világ egy másik szegletéből rá nézni magunkra.

● Ezért azt javaslom, hogy gyere velem KORFU szigetére. Egy efféle garantált levegő változás olyan gyógyító erővel bír amit csak azok tapasztalhatnak meg, akik nem félnek az utazástól, mi több a spirituális utazástól. 8 nap, 7 éjszaka leszünk egy olyan paradicsomi közegben csupa pozitív és életre való ember között, akikkel amúgy itthon nem biztos, hogy találkoznál beszélnél. De a kristálytiszta vízű tenger partján a napfelkeltében, a sós illatú szellő símogatását érezve bőrödön olyan új ingereket, energiákat tudsz beengedni az életedbe, hogy egy másik emberként fogsz vissza térni.

● Természetesen maga a 8 napos nyaralás is már olyan ami segíthet felül emelkedni rossz érzéseken, gondolatotkon, amiknek a folyománya általában a testi problémák megnyilvánulása. De hogy biztosan sikerüljön új dimenzióba helyezned a létezésedet, a jóga ősi és egyszerű módszereit fogjuk segítségül hívni.

● Nem kell megijedned, semmilyen előképzettség, hajlékonyságra nincs szükség, hiszen a ZenDoin Gerincterápiás és tartásjavító jóga egy könnyű, bárki által kivitelezhető gyakorlat sor, ahol végig ülünk, vagy fekszünk a gyakorlatok közben, és csak magunkra tudunk figyelni. A 8 nap alatt összesen 14 jóga óra lesz, minden reggel, és estefelé is egy, hogy az egész tested összes izma, ízülete át legyen mozgatva és a szervezeted elkezdje újjá ápíteni önmagát.

● A napfény, a más kulturális közeg, a jól begyakorolt napi rutinokból való kiszakadás, a sokféle új élmény segít elmélyülni a jelenben.

ZenDoin Gerincterápiás és Tartásjavító Jóga Tábor korfun

Mi segíthet még?
● Minden nap lesz egy kis filozófiai előadás is, ahol az élet nagy dolgairól és a gyógyulásodról fogunk beszélgetni. Na meg persze ott leszek non stop én is, és szívesen beszélgetek veled, ha valamilyen konkrét kérdésed, életfeladatod van amit úgy érzed nem tudsz be teljesíteni.

● Miért pont velem jó erről beszélgetni? Mert általában minden kérdésre tudom a választ, és egy nagyon racionális, de mégis teljesen spirituális megközelítésben tudom nézni kívül állóként az életedet. Vagyis nem az álmodozásé a fő szerep, hanem a következő lépcső megtalálása és meglépése életedben.

ZenDoin Gerincterápiás és Tartásjavító Jóga Tábor korfun

Mitől más ez a jóga tábor mint a többi?
● Egy olyan szemlélettől, aminek erőteljesen élet szaga van. Vagyis az én célom a jóga oktatással az, hogy az életed részévé segítsek tenni. A légzést, az ászanákat megtanuljuk mind-mind beépíteni a hétköznapi életünkbe. Ez azért fontos, mert a jóga mozgás rendszere és szellemisége nagyot tud dobni a hétköznapokon.

● Ezért megtanulunk helyesen állni, járni, egyéb hétköznapi mozgásokat fogunk át alakítani. Dehogy mindez ne legyen elég, a reggeli óra után 1 órát fogunk táncolni is, profi tánc tanárok rávezetésével, hogy a másokkal való kapcsolatainkat is fejleszteni tudjuk. Igen, nem Indiába, meg tibetbe megyünk a Himalayaba, egy zarándok útra ahová a Jógik életük végén szoktak elzarándokolni, hogy ott érjék el a Samadhit (megvilágosodás), hanem mese országba megyünk az életbe, ahol szeretetteljes, de nem szentimentális légkörben fogunk jógázni, strandolni, táncolni, zenélni, sokat nevetni, énekelni, hogy így együtt oldjuk meg azt a sok feszültséget amit itthon össze gyűjtüttünk.

● A jóga segít megtalálni az egyensúlyt, és életünk minél több részébe építjük be, annál több területen tudunk gyakorolni és megtalálni a harmóniát.

● Páros tánccal össze kötött jóga tábor nem nagyon volt még a világon, pedig a kapcsolat megteremtése az egyik legfontosabb dolog az életben.

● Élő dobos meditációk, táncok, esti közös öröm zenélések a tengerparton.

horvatha adam ninjutsu és jóga oktató

Ki szervezi a tábort? Milyen tapasztalataitok vannak?
A Jóga tábort, én Horváth Ádám szervezem.

● A magam részéről másfél éves koromból vannak az első emlékeim, hogy meditálok. Ezt a saját módszeremet tökéletesítettem eddig harcművészettel, jógával, zenével, bármivel ami szembe jött. Volt Strokom, amiből két nap alatt 100%osan felépültem, Gerinc sérvem, amit az általam alapított ZenDoin Gerincterápiás és Tartásjavító Jóga rendszerrel teljesen tünetmentessé tudtok tenni, heti 11 edzés mellett.

● Felkentek keresztény papnak, de voltam az éjszakában is, majd 8 évre szerzetesnek álltam, és végig az vezérelt, hogy ne csak magamnak gyűjtsek kincseket, hanem másokat is hozzá tudjak segíteni a csodához. Több harcművészeti edző tábort is szerveztem már itthon, de mesteremmel Baktai Ádámmal volt szerencsém Indiai és Nepáli zarándok utak levezénylésében is. Indiába a Maha Kumbha Melara mentünk, amit 144 évente szerveznek meg, Nepálba pedig Muktinátba, a csoda helyre, ahol volt szerencsém a Himalayaban részt venni egy magányos beavatáson.

(A világ legnagyobb jógafesztiválja: Maha Kumbha Mela)

(Séta  a Világ tetején  1RÉSZ, 2RÉSZ, 3RÉSZ, 4RÉSZ, 5RÉSZ)

● Most egy kedves barátom, Balogh Ádám a salsazumba.hu alapítója keresett meg, hogy csináljunk egy nagy közös tábort Korfun, így vele ott lesz még 200 táncos, valamint egy dobtábor is lesz ott velünk párhuzamosan, amit másik jó barátom Gilinger Ádám szervez, így mi a 3 Ádám valami olyan fantasztikusan különlegers dolgot fogunk össze hozni NEKED, ami garantáltan egyedi és még nem volt ebben az univerzumban.

● Természetesen lesznek közös programok, fakultatív közös programok, mint páldául az élő dobolásra jógázás, vagy táncolás, fáklyás esti tengerparti közös örömzenélés táncolással énekkel, tűztánc. (Természetesen a kahonok mellé viszem a táltos dobomat én is.

● De amitől igazán exklúzív lesz az egész rendezvény, az az emberi kapcsolat lesz. Vagyis sok lehetőségünk lesz megtanulni és beépíteni az életünkbe olyan technikákat, módszereket, amik utána az itthoni életünkre is nagy hatással lesznek. A gyakorlatok és előadások olyan tudást adnak majd neked, amitől könnyebben találod meg és valósítod meg az életfeladatodat, vagy ha még nem tudod mi az, akkor tisztábban fogsz rá látni arra, hogy miért is születtél meg.

● A legnagyobb gyógyulás akkor következik be, amikor elkezded életvitel szerűen azt csinálni amit szeretsz, és ki tudsz iktatni mindent ami nem a természeted.

 

PROGRAM:
MINDEN nap:
0800-0900 Reggeli ébresztő ZENDOIN jóga
0900-1000-reggeli
1000-1100-tánc
1100-1200-Előadás
1200-1700-Szabad, illetve fakultatív programok
1700-1830- Relaxációs ZENDOIN Jóga óra
2200- Minden este valamilyen buli lesz a tánctáborosokkal közösen (Fakultatív)

A Programok változtatásának lehetőségét fentartjuk, praktikussági szempontból az időpontok lehet változnak, de a jóga tábor programja ez.

Összesen lesz 15 jóga óra (Ha jól számoltam) napi kettő, ami alatt simán megjegyzed az egyszerű ZENDOIN GERINCTERÁPIÁS ÉS TARTÁSJAVÍTÓ JÓGA gyakorlat sorát, és itthon is simán tudod gyakorolni. Valamint természetesen személyre szabott gyakorlat sort fogsz csinálni a sérülésednek megfelelően.

Ha jössz, akkor még előtte fogunk telefonon beszélni, hogy el mond mi a pontos célod ezzel a Korfui nyaralással, és akkor esetleg még fogok tudni kiegészítő praktikus gyakorlatokat és módszereket adni neked arra, hogy miként gyógyítsd testi, lelki sebeidet.
MENNYIBE KERÜL?

110000Ft

de ha augusztus 10-ig befizeted az előleget,

akkor csak

80000Ft

A Tábor ára (augusztus 10-ig), 49900ft előleg, és 100Euró helyszíni összeg. (augusztus 10 után 49000ft előleg és 200euró a helyszínen)   .

Plusz a megérkezéskor lesz még egy 18 eurós regisztrációs díj.

Ezért van reggel egy jóga óra 8-9-ig, utána egy laza tánc óra, ahol a kapcsolódást és közös kontaktot fogjuk fejleszteni. Ez után kb 11-12-ig lesz maga a tanfolyam okosodó része, ahol különböző témákat fogunk érinteni a jógáról, hogy miként tudjuk azt könnyen és egyszerűen az életünk részévé tenni, úgy, hogy az ne erőltetett, mű legyen, hanem egy teljesen természetes dolog. Tulajdon képpen a Jóga és az előadás sorozat lényege az, hogy megtaláld az élet feladatodat és ezt a jóga támogató erejével végre tudd hajtani. (Az előadás sorozat címeit remélem még a héten fel tudom tölteni a facebook eseményhez, vagy a weboldalhoz.

UTAZÁS:
KOCSI-REPÜLŐ:
Lehetőség van egyénileg is utazni Ipsos-ra! Budapest – Korfu távolság kb. 1500 km. Ajánlott útvonal Budapest – Belgrád – Nis – Thesszaloniki – Ioannia – Igoumenitsa (komp) – Corfu – Sidari. Akik autóval jönnek a partszakaszon a szállások közelében lehetőség van parkolásra! Kérjük, ne feledkezz meg az autós komp díjakról, erről és a kompok indulásáról bővebb tájékoztatást itt találsz: http://www.ionionlines.eu . Repülős utazás esetén szervezünk transzfer járatokat a reptér és a szállás között! Kérjük ilyen jellegű igényedet is jelezd regisztrációs felületünkön!

BUSZ:
Buszos Utazás Kényelmes turista buszokkal történi. Út közben sokszor megállunk tornászni, jógázni, valamint játszanánk ismerkedős játékot már az elejétől, hogy ne legyen unalmas, egyhangú az út.

Buszos utazás ára (Oda-Vissza): 32.000 Ft/Fő
Komp díj (Oda-Vissza): 20 Euró (Kizárólag a buszon fizethető a szervezőknél!)
Várható utazási idő: 18-20 óra komppal együtt!
Busz indulása Ipsosra: 2017.08.25 Péntek 18:00
Busz indulása Budapestre: 2017.09.02 Szombat 11:00
EZT IS ELŐRE KELL FIZETNI, KIVÉVE A KOMPOT:

EVÉS IVÁS:
A helyszín tele van szállodákkal, éttermekkel, de természetesen bolt is található. Ebben a táborban nincs közös konyha, mivel mindig mindenki valami mást szeret, de kb napi 6000-7000 ft-ból meg van az étel, akár úgy is, hogy ez napi két éttermi evést jelent.

SZÁLLÁS:
A Mária Apartmanban leszünk, ami egy egyszerű, de tiszta és kulturált szállás, pár méter sétára a tengertől, hogy bármikor csobbanhassunk. Erről vannak fent képek a facebook eseménynél.

2-3 ágyas, tágas apartmanjaink lesznek, ha ketten jöttök, akkor természetesen igyekszünk benneteket két ágyasban elhelyezni, ha egyedül jössz, akkor a 3 ágyas szobákban lesz a szállásod más egyedül érkezőkkel.

MIRE KELLHET PÉNZ MÉG?
A Mária apartmanban van valami varriálás a légkondival, hogy egy napra 5 euró, és csak az emeleti szobákban van, de erről egyenlőre én is csak ennyit tudok.

Illetve minden nap ebéd után lesz fakultatív program. Korfu legszebb strandjai túra, város nézés, hajókázás, Görögbuli, Sissi kastély stb. erről is lesz fent pontos infó hamarosan ha teljesen össze állt. (Ezek fakultatív programok)

Tehát összesen ha busszal jössz, étteremben eszel, és a jóga tábor programjain veszel részt (augusztus 10-ig kedvezményesen)
49900ft+100eu+18eu+32000= KB: 120000Ft + Kaja

 

MIT TEGYEK AKKOR HA JÖNNI AKAROK?

Itt add meg az adataidat, akkor kapsz egy emailt a további részletekkel, valamint egy linkkel, ahol az utazási irodás regisztrációt kell megcsinálni. Ha az is meg van, akkor kapsz egy számla számot és 30000Ft előleget el kell küldened minél gyorsabban, hogy tuti legyen a helyed.

NAGYON ÉRDEKEL A KORFUI JÓGA TÁBOR:

Add meg a neved emailod, telefonod, és kattints a “keremazinfot” gombra. Ha sikerült, át dob a Korfui Jóga tábor facebook oldalára, ahol kérlek jelöld, hogy ott leszel, had örüljenek neked mások is. Aztán kapsz egy emailt a szállásról, utazási lehetőségekről, fizetési részletekről stb. (Már csak 05 hely)


Név
:
*
Email
:
*
Telefon: *